25 Following
danehoff

danehoff

The Koyal Group Info Mag Review: Top 10 loytoja tähtitieteen vuonna 2014

2014 on virallisesti ohi ja 2015 on alkanut, kansallisten Radioastronomia Observatory (Satu) ottaa tarkastelemme joitakin uskomattomia löytöjä viime vuonna. Ne on lueteltu top 10 tarinoita tieteellisiä vaikutuksia ja yleisen edun perusteella. Mitä ne ovat? Se on hyvä kysymys.

 

Ensimmäinen luettelo on uusi radio kuva galaxy M82 räiske. Tämä kuva paljastaa uutta tietoa galaxy 5200 valovuoden päässä. Toinen havainto oli löytää valkoinen kääpiötähti, joka on mahdollisesti kylmin ja vähäisessä koskaan havaittu. Itse asiassa antiikin tähtien jäännös on niin cool, että sen hiilidioksidipäästöjä on kiteytetty, mikä on pääasiassa maapallon koko diamond avaruudessa.

 

Se ei ole kaikki, että astronomit hankkia kuunnella vaikka. On myös Galaktinen superjoukko discovery että Linnunradan ja discovery stream pölyn ja kaasun läpi kaksoistähti järjestelmä tunnetaan nimellä GG Tau-A, joka voi ylläpitää kaksi levyä materiaalia.n lisäksi kaikki nämä havainnot, tähtitieteilijät ovat löytäneet pebble kokoisia hiukkasia, jotka voi potkia aloittaa planeettamme muodostuminen lähellä Orionin sumu ja pölyinen tunnusmerkkejä Pluto kokoinen esineitä parveilivat oma sun nuorten versio koko perheelle. Vielä vuoden tärkein havainto oli luultavasti paras kuva koskaan planet muodostumisen osana Alman uusi korkean resoluution valmiuksia lapsen tähden ympärillä.

 

A leading online magazine in science news

 

Koyal InfoMag ominaisuudet lehdet ja muut sisältöä eri kliininen, soveltavan ja fyysiset tieteet. Lisäksi hosting kuormien ajantasainen ja informatiivinen artikkeleita perusteellisesti ja niihin liittyviin tosiseikkoihin, on rikas Arkisto, jossa voit helposti etsiä artikkeleita, valokuvia, resurssien linkkejä ja ohjeita.

 

Koyal InfoMag isältää luokkakohtaiset uutisia ja päivityksiä palvella vilkastunut Asiakkaamme etua, päivitetty päivittäin (vaikka päivittäin Uutiset Katso jakso päivittyy aina, kun uutiset taukoa).